Voorkant boek Contrast

Wellicht het spannendste boek om te leren fotograferenDit boek is een ideale mix tussen een spannende thriller en een "leerboek" over fotografie. Een hobbyfotograaf vindt het lijk van een verbrand lichaam op de heide. Rechercheur Frank Verhaaghen, die graag loopt op te scheppen over zijn successen, leidt het onderzoek. Het lijkt een eenvoudige zaak, maar het lukt Frank en zijn team niet om de zaak snel op te lossen. Dat irriteert hem. Frank mist bij dit onderzoek zijn voormalige partner Bart Weenink die, enige tijd na een noodlottig auto-ongeluk van zijn vrouw en dochter, zelf overboord is gevallen van zijn zeilboot. Bart had vaak een cruciale rol bij het oplossen van zaken. Frank heeft moeite om zijn nieuwe partner, Johan Verkerk, te accepteren. Zijn andere collega MuriŽlle Doornakkers probeert de zaak op te lossen door zich te verdiepen in de wereld van de fotografie.

De lezer krijgt in het boek veel informatie over diverse soorten fotografie (o.a. portretfotografie, voedselfotografie, strobistfotografie), over de techniek van fotograferen (o.a. diafragma, sluitertijd) en over compositie (o.a. beeldformaten, kleurgebruik, perspectief en natuurlijk: contrasten). Dit wordt op gemakkelijke manier beschreven, waarbij het lijkt alsof de lezer zelf bij de fotoworkshops aanwezig is.

De eerste tien hoofdstukken kun je gratis downloaden door op een van de onderstaande links te klikken. In de eerste tien hoofdstukken komen de volgende fotografie-onderwerpen aan de orde: diverse soorten licht, portretfotografie, diafragma, sluitertijd en de relatie daartussen, voedselfotografie, strobistfotografie en de gulden snede. De e-bookversie (ePUB)kun je lezen op een e-reader, i-pad of andere tablet. Door op de andere afbeelding te klikken kub je de eerste tien hoofdstukken van het boek in pdf formaat downloaden. Als je de volledige versie van het boek wilt, neem dan even contact met me op.

e-book versie

PDF versie

Veel leesplezier. Ik hoor graag wat je van het boek vindt.

Erwin PeekContact:
mailadres

Erwin Peek
copyright © 2013
Twitter: @ErwinPeek
Bezoek ook mijn Contrastpagina op facebook.

< /body>